RING OSS - 08-124 202 75

Besiktningsman Stockholm

RING OSS - 08-124 202 75

Om oss

Vi har besiktningsman i Stockholm som kan undersöka din fastighet.

Vi på Besiktus är ett oberoende besiktningsföretag som erbjuder omsorgsfulla samt professionella entreprenadbesiktningar i Storstockholm med omnejd! Med över 15 år i branschen kan vi som besiktningsman i Stockholm hjälpa privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med besiktningar av fastigheter, nyproducerade bostäder samt kommersiella och offentliga lokaler. Med oss är det enkelt och tryggt att anlita en besiktningsman i Stockholm.

På jakt efter besiktningsman i Stockholm? Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert! 

Pålitlig och opartisk besiktningsman i Stockholm

Vi utför objektiva samt opartiska besiktningsuppdrag i enlighet med gällande bygg- och branschregler. Vårt företag erbjuder ett stort antal besiktningstyper för att kunna tillgodose just dina behov och önskemål. När du anlitar en besiktningsman i Stockholm genom oss kan du vara trygg med att du får en välutbildad och sakkunnig besiktningsman i Stockholm med gedigen kunskap och erfarenhet från byggsektorn.

Vi erbjuder flera tjänster inom entreprenadbesiktning, bland annat:

  • Garantibesiktning
  • Husbesiktning
  • Kontrollbesiktning
  • Byggbesiktning

Vi är redan bra – men vi strävar alltid att bli bättre

Våra fina lovord för kunder vittnar om att vi redan nu gör ett bra jobb. Men vårt mål är ständigt att utvecklas och bli ännu bättre. Därför går vi kontinuerligt på flera kompetenshöjande utbildningar, kurser och symposium anordnade av ansvariga branschorganisationer. När du anlitar en besiktningsman i Stockholm genom oss ser vi alltid till att leverera det bästa arbetet med den högsta servicen. Vi utför professionella, noggranna och väl genomförda besiktningar som får dig att känna dig trygg.

Kontakta oss nästa gång du behöver besiktningsman i Stockholm!