RING OSS - 08-124 202 75

Besiktningsman Stockholm

RING OSS - 08-124 202 75

Besiktningar

Håller källaren måttet? Vi har besiktningsman i Stockholm som kan undersöka fastigheten innan du köper den.

Vi utför flera olika typer av besiktningar i Stockholm med omnejd. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar med flera tjänster som kräver besiktningsman i Stockholm. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med din fastighet!

Behöver du ta in en besiktningsman i Stockholm? Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert!

Besiktningsman i Stockholm för privatpersoner 

Är du som privatperson ute efter en besiktningsman i Stockholm? Vi hjälper dig! Vi erbjuder flertalet tjänster som kan hjälpa dig som privatperson – oavsett om du ska köpa nytt hus, renovera din befintliga bostad eller misstänker att du råkat ut för en fuktskada. 

För dig som ska köpa bostad 

Vid ett husköp har köpare undersökningsplikt. Detta innebär att det är din förpliktelse att hitta fel och brister i bostaden innan du ingår ett köpeavtal. En besiktning är viktig vid köp av både hus och bostadsrätt. Att anlita en professionell och opartisk besiktningsman i Stockholm redan innan kontraktsskrivning gör att du enkelt dra dig ur köpet vid upptäckt av större och kostsamma brister alternativt be säljaren åtgärda problemen innan köp eller i alla fall förhandla om priset.

För dig som vill kontrollera skicket på din nuvarande bostad 

Om du endast är intresserad av att veta hur din befintliga bostad mår, så kan vi erbjuda statusbesiktning. Där konstaterar vi fastighetens skick. 

För dig som misstänker fuktskada i bostaden

Det är en god idé att genomföra en fuktbesiktning även om du inte misstänker att något är fel. Det kan ibland ta lång tid innan läckage och fukttransporter ger sig tillkänna. Desto tidigare skadorna upptäcks, desto mindre omfattande hinner skadorna bli. Våra besiktningar utförs endast av besiktningsmän med flerårig erfarenhet av fuktskador – varför de uppkommer och hur de kan åtgärdas. 

Besiktningsman i Stockholm för företag

Vi erbjuder även besiktningsman i Stockholm för företag, skolor och kommuner. Vi tillgodoser flertalet behov som kräver utbildad besiktningsman i Stockholm. För företag kan vi till exempel erbjuda:

  • Digitalbesiktning.
  • Kompletta besiktningsgrupper för er produktion.
  • Granskning av handlingar.
  • Fortlöpande besiktning från start till mål
  • Utlåtande inom 24 timmar.
  • Sorterade felbilagor med ansvar för respektive UE/E.
  • Statistik på fel samt antal fel per UE/E och utrymme.

Besiktningsman i Stockholm för bostadsrättsföreningar

Vi kan även erbjuda bostadsrättsföreningar ett brett och komplett utbud av besiktningstjänster vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad samt nyproduktion. Vi tillämpar givetvis ABS, AB och ABT när vi utför våra besiktningar. Kontakta oss för att se vilka besiktningstjänster som passar just era behov. Om er bostadsrättsförening väljer att teckna ramavtal med oss erbjuder vi alltid förmånliga priser samt en lättillgänglig och prioriterad service.

I våra priser ingår:

  • En projektansvarig som ansvarar för all kontakt samt samordning med besiktningsman i Stockholm. Detta inkluderar kallelser, restider, besiktning och utlåtande.
  • Ett informationsmöte med styrelsen i föreningen om hur besiktningen ska genomföras samt vilka kriterier som gäller.

Kontakta oss så berättar vi mer!